Benieuwd naar de tarieven van Simply Fit?

Doe de lidmaatschapstest:

Passend programma

Bij Simply Fit krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Je kunt al komen trainen bij trainingscentrum Simply Fit Roermond vanaf €24,95. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past.

Vul je gegevens in en klik op volgende stap.

Jouw voordelen bij Simply Fit in Roermond

100% persoonlijke begeleiding

Leden bij Simply Fit helpen wij graag met: een sportieve ontwikkeling, verbetering in houding, maar ook met advies/ coaching in voeding, trainingsschema’s, lichaamsanalyses en motivatie.

Trainen op elk niveau

Bij Simply Fit stimuleren wij elkaar het beste uit onszelf te halen. We hebben als doelstelling resultaat, plezier in sporten in een fantastisch community voor iedereen ongeacht welk niveau!

Ruim aanbod

Bij Simply Fit krijg je de opties om te trainen met een personal trainer, groepslessen: spinning, pilates en rugtraining te volgen. Een team met elk hun specialisme staat klaar om je te begeleiden met je doel.

Apexletic

Apexletic biedt een grensverleggende combinatie van fitness en coaching waardoor je niet alleen je lichaam transformeert, maar ook je mindset. Onze coaches helpen bij het integreren van gezonde gewoontes in het dagelijks leven.

Wat onze leden zeggen

“Groepslessen worden kundig gegeven en genoeg mogelijkheden voor iedereen. Voor mensen met rug problemen wordt zeer goed advies gegeven om deze klachten te verminderen. Top sportschool”

-Hen

“Door het volgen van de aan mij aangeboden oefeningen, is er een duidelijke verbetering van mijn rugprobleem”

-Edith

“Fijne omgeving om te trainen. Een sportschool waar persoonlijk contact en coaching key is.

-Leen

“Ik ben van nature geen sporter. De persoonlijke aanpak met wekelijkse afspraken en op mijn fysiek afgestemde trainingen. Maken dat ik wekelijks met plezier mijn weg vindt naar Simply fit.”

-Angeline

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Simply Fit!

Stel niet langer uit en zet de eerste stap naar je fittere en gezondere leefstijl!

Maak kennis met Simply Fit en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Simply Fit lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?

 Het aanbod van Simply Fit omvat alles van groepslessen tot personal training

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Dat kan met Simply Fit! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan vijf jaar dé specialist voor groepslessen, personal training en voedingsadvies in Roermond.

Het omvat de volgende diensten: RugFit training, Personal Training, Apexletic en groepslessen. Met de Gratis Proeftraining kun je nu kennis maken met sporten bij Simply Fit. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.