Over Simply Fit in Roermond

Simply Fit helpt leden sinds 2018 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Interesse? Start dan nu met een gratis proeftraining. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Simply Fit in Roermond is jouw persoonlijke coach.

 

Waarom Simply Fit?

100% persoonlijke begeleiding

Leden bij Simply Fit helpen wij graag met: een sportieve ontwikkeling, verbetering in houding, maar ook met advies/ coaching in voeding, trainingsschema’s, lichaamsanalyses en motivatie.

Trainen op elk niveau

Bij Simply Fit stimuleren wij elkaar het beste uit onszelf te halen. We hebben als doelstelling resultaat, plezier in sporten in een fantastisch community voor iedereen ongeacht welk niveau!

Ruim aanbod

Bij Simply Fit krijg je de opties om te trainen met een personal trainer, groepslessen: spinning, pilates en rugtraining te volgen. Een team met elk hun specialisme staat klaar om je te begeleiden met je doel.

Apexletic

Apexletic biedt een grensverleggende combinatie van fitness en coaching waardoor je niet alleen je lichaam transformeert, maar ook je mindset. Onze coaches helpen bij het integreren van gezonde gewoontes in het dagelijks leven.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

“Groepslessen worden kundig gegeven en genoeg mogelijkheden voor iedereen. Voor mensen met rug problemen wordt zeer goed advies gegeven om deze klachten te verminderen. Top sportschool”

-Hen

“Door het volgen van de aan mij aangeboden oefeningen, is er een duidelijke verbetering van mijn rugprobleem”

-Edith

“Fijne omgeving om te trainen. Een sportschool waar persoonlijk contact en coaching key is.

-Leen

“Ik ben van nature geen sporter. De persoonlijke aanpak met wekelijkse afspraken en op mijn fysiek afgestemde trainingen. Maken dat ik wekelijks met plezier mijn weg vindt naar Simply fit.”

Angeline

Wacht niet langer en start vandaag nog jouw weg naar een fittere, gezondere en slankere levensstijl!

De Simply Fit in Roermond: Jouw partner voor groepslessen, personal training, rugfit training en Apexletic

Het is al meer dan vijf jaar bekend dat Simply Fit mensen uit Roermond helpt op het gebied van groepslessen, personal training, rugfit training en Apexletic. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis proeftraining en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!